Tove Olsson

Jeg er uddannet pædagog i København og som håndarbejds lærer på Holbæk Seminarium. Undervist i filtning på eget værksted og altid været meget kreativ med børnene i den børnehave og SFO jeg har arbejdet i.

Jeg har udstillet i forskellige gallerier på Sjælland.

Lisbeth Olsson, foto, kunsthåndværk, kunst,natur,tegning,computerkunst,mønstre,zentagle

Lisbeth Olsson

jeg er født 26 marts 1966

her er et lille digt jeg har skrevet om det jeg arbejder med.

Brudstykker af en verden, der former sig i mønstre og figurer

fragmenter af oplevelser i former og farver

følelser og stemninger af verden og de mennesker omkring mig

kommer til udtryk i former, farver og mønstre

i håb om at tingene vil blive gode i det kaos der hersker

Jeg elsker at fotografere naturen og studere dens farver og former. Jeg har læst en del om farver og Goethes farvelærer er min favorit da han også har fundet indspiration i naturen.                                                                                         Jeg arbejder meget med mønstre, både de mønstre der danner sig i sindet og de mønstre der er i naturen, senest har jeg arbejdet med kalejdoskop, både som fotografi og tegnede mønstre og også med parpirklip, hvor jeg leger med former og farver. Det er et fristed for mig hvor jeg kan udtrykke mine oplevelser i en ellers kaotisk verden.

  Jeg er udannet på Kerteminde Håndarbejds seminarium, Tekstil kunsthåndværker skolen Andromeda ved Baukje Zijlsra og Kunst og væve skolen ved Palle Nielsen Og Åse Fink. Jeg har også taget kurser på tilskære akademiet i København og  lærd anatomisk tilskæring hos Preben Hartmand i Revninge ved Kerteminde. 

Jeg har udstillet i forskellige gallerier i vestsjælland , kbh. og jylland, virksomhedder i vestsjælland og kbh. og plejehjem i nordsjælland.

I de senere år har jeg lavet Artmoney, som Lars Kreammer er ophavsmand til.

Jeg har medlem af Isefjordskunstnerne i Holbæk siden 2014